E-mail encryptie as a service

Het versturen van e-mails met gevoelige informatie zoals Sofinummers, persoonsgegevens etc., wordt al een tijd beschouwd als “not done”. En terecht.
Zeker sinds de meldplicht datalekkage is voorzichtigheid geboden met het uitwisselen van persoonsgegevens. Toch worden er nog dagelijks persoonlijke gegevens gemaild naar personen buiten de organisatie. Zonder enige vorm van beveiliging. Nu bestaan er meerdere producten die e-mail kunnen versleutelen, maar deze zijn erg duur of de ontvangers moeten hiervoor ook speciale software installeren.

Met onze EnigmaMail dienst is er geen excuus meer om onveilig gevoelige inhoud uit te wisselen. Of het nu gaat om gescande identiteitspapieren van de HRM afdeling, of Sofi en IBAN nummers of erger nog:credit card gegevens.

Onze EnigmaMail servers scannen volautomatisch alle berichten die worden verstuurd naar externe partijen. Zodra het woord encrypt: in het onderwerp is gebruikt, zullen onze systemen het bericht versleuteld versturen naar wie dan ook. Of het nu gaat om iemand met een Apple computer, Windows computer of gewoon een mobiel apparaat. Daarnaast wordt het bericht ook eerst nog even gescand op virussen, malware, spyware en ransomware voordat het daadwerkelijk wordt verstuurd. Veel veiliger bestaat niet.

EnigmaMail kan als een dienst worden afgenomen tegen een vast bedrag per maand. Onbeperkt aantal e-mails, onbeperkt aantal e-mail adressen.

Zelf zien hoe het werkt?
Stuur dan eens een testmailtje aan reply@enigmamail.nl Je ontvangt dan een eenmalige registratielink per e-mail terug en je ontvangt na de registratie een versleuteld bericht van ons. Gewoon om te zien hoe je relaties in het vervolg versleutelde berichten zullen ontvangen.

Genoeg gezien en toch nog wat vragen?
Stuur een e-mail naar hoewerkt@enigmamail.nl Je ontvangt dan een bericht terug met extra uitleg en antwoorden op de meest gestelde vragen.

Voor prijzen en bestellingen: http://administratie.esrocom.nl/bestellen/?cart=8