• Esrocom B.V.

  Esrocom is ICT dienstverlener in hart en nieren. Vanuit Barendrecht worden uw ICT systemen beheerd en gemonitord met als doel uw geautomatiseerde processen optimaal te laten presteren. Of het nu gaat om eigen servers of systemen in de cloud waar u gebruik van maakt. Esrocom houdt 365 dagen per jaar en 24 uur per dag vinger aan de pols.
 • Ontzorgen

  Geen zorgen, want wij houden alle systemen in de gaten. En mocht er onverhoopt toch een keer wat misgaan, dan staan we voor u paraat: 24 uur per dag 7 dagen per week. No-nonsense is ons devies.
 • Kennis

  Naast de waardevolle kennis die wij sinds 2001 al hebben opgedaan, maken de partnerships met specialisten op allerlei gebieden Esrocom tot uw totaal ICT partner. Of het nu handelt om werkplekken, cloud computing, hosting, websites, beveiliging of digitale en mobiele telefonie.
 • 1
 • 2
 • 3

E-mail encryptie as a service

Het versturen van e-mails met gevoelige informatie zoals Sofinummers, persoonsgegevens etc., wordt al een tijd beschouwd als "not done". En terecht.
Zeker sinds de meldplicht datalekkage is voorzichtigheid geboden met het uitwisselen van persoonsgegevens. Toch worden er nog dagelijks
persoonlijke gegevens gemaild naar personen buiten de organisatie. Zonder enige vorm van beveiliging. Nu bestaan er meerdere producten die
e-mail kunnen versleutelen, maar deze zijn erg duur of de ontvangers moeten hiervoor ook speciale software installeren.

Met onze EnigmaMail dienst is er geen excuus meer om onveilig gevoelige inhoud uit te wisselen.
Of het nu gaat om gescande identiteitspapieren van de HRM afdeling, of Sofi en IBAN nummers of erger nog:credit card gegevens.

Onze EnigmaMail servers scannen volautomatisch alle berichten die worden verstuurd naar externe partijen. Zodra het woord encrypt: in het onderwerp is gebruikt,
zullen onze systemen het bericht versleuteld versturen naar wie dan ook. Of het nu gaat om iemand met een Apple computer, Windows computer of gewoon een mobiel apparaat.
Daarnaast wordt het bericht ook eerst nog even gescand op virussen, malware, spyware en ransomware voordat het daadwerkelijk wordt verstuurd.
Veel veiliger bestaat niet.

EnigmaMail kan als een dienst worden afgenomen tegen een vast bedrag per maand. Onbeperkt aantal e-mails, onbeperkt aantal e-mail adressen.

Zelf zien hoe het werkt?
Stuur dan eens een testmailtje aan reply@enigmamail.nl 
Je ontvangt dan een eenmalige registratielink per e-mail terug en je ontvangt na de registratie een versleuteld bericht van ons.
Gewoon om te zien hoe je relaties in het vervolg versleutelde berichten zullen ontvangen.

Genoeg gezien en toch nog wat vragen?
Stuur een e-mail naar hoewerkt@enigmamail.nl 
Je ontvangt dan een bericht terug met extra uitleg en antwoorden op de meest gestelde vragen.

Voor prijzen en bestellingen: http://administratie.esrocom.nl/bestellen/?cart=8

Online bookmaker the UK whbonus.webs.com William Hill
Download Free WP Templates