• Esrocom B.V.

  Esrocom is ICT dienstverlener in hart en nieren. Vanuit Barendrecht worden uw ICT systemen beheerd en gemonitord met als doel uw geautomatiseerde processen optimaal te laten presteren. Of het nu gaat om eigen servers of systemen in de cloud waar u gebruik van maakt. Esrocom houdt 365 dagen per jaar en 24 uur per dag vinger aan de pols.
 • Ontzorgen

  Geen zorgen, want wij houden alle systemen in de gaten. En mocht er onverhoopt toch een keer wat misgaan, dan staan we voor u paraat: 24 uur per dag 7 dagen per week. No-nonsense is ons devies.
 • Kennis

  Naast de waardevolle kennis die wij sinds 2001 al hebben opgedaan, maken de partnerships met specialisten op allerlei gebieden Esrocom tot uw totaal ICT partner. Of het nu handelt om werkplekken, cloud computing, hosting, websites, beveiliging of digitale en mobiele telefonie.
 • 1
 • 2
 • 3

Hosting en Cloud

Wanneer u geen eigen servers wilt huisvesten, maar ook niet (geheel) uw ICT omgeving in de cloud wilt dan biedt Esrocom verschillende vormen van hosting.

Esrocom host en beheert "eigen" serversystemen waarop bijvoorbeeld uw eigen bedrijfsapplicaties draaien. Of e-mail, of waarop bestanden veilig worden opgeslagen.
Door gebruikmaking van state-of-the-art beveiligingssystemen van bekende fabrikanten als Cisco, Sophos en Juniper kunnen wij hierdoor zelfs een hogere beschikbaarheid en veiligheid bieden dan systemen die bij u op kantoor gestationeerd zijn. Tenzij u een enorm budget heeft natuurlijk. In dat geval installeren wij in plaats van één server, drie, vier of meer servers die elkaar opvangen wanneer het dreigt mis te gaan. Dat hebben wij voor onszelf namelijk ook al eerder gedaan.

Onze eigen cloud oplossing is daarom altijd een zogenaamde private cloud oplossing. De systemen worden uitsluitend bediend door Engineers van Esrocom. Niemand anders. Veiligheid voor alles. En de data? op Nederlands grondgebied en hoogwaardig versleuteld.

Enkele diensten die wij vanuit ons datacenter in Barendrecht bieden zijn: website hosting, server hosting, standby server hosting, online backup, colocated hosting.
Daarnaast zijn er virtuele werkplekken, servers en zelfs virtuele firewalls beschikbaar vanuit diverse datacenters in Amsterdam. 

Online bookmaker the UK whbonus.webs.com William Hill
Download Free WP Templates