• Esrocom B.V.

  Esrocom is ICT dienstverlener in hart en nieren. Vanuit Barendrecht worden uw ICT systemen beheerd en gemonitord met als doel uw geautomatiseerde processen optimaal te laten presteren. Of het nu gaat om eigen servers of systemen in de cloud waar u gebruik van maakt. Esrocom houdt 365 dagen per jaar en 24 uur per dag vinger aan de pols.
 • Ontzorgen

  Geen zorgen, want wij houden alle systemen in de gaten. En mocht er onverhoopt toch een keer wat misgaan, dan staan we voor u paraat: 24 uur per dag 7 dagen per week. No-nonsense is ons devies.
 • Kennis

  Naast de waardevolle kennis die wij sinds 2001 al hebben opgedaan, maken de partnerships met specialisten op allerlei gebieden Esrocom tot uw totaal ICT partner. Of het nu handelt om werkplekken, cloud computing, hosting, websites, beveiliging of digitale en mobiele telefonie.
 • 1
 • 2
 • 3

Standby servers

De opvolger van online backup. Er zijn nog maar weinig ICT dienstverleners die deze dienst kunnen bieden.
Zeker als u weet dat alle backups van uw systemen op onze eigen servers worden bewaard, in ons eigen datacenter in Barendrecht. Niet in de cloud.
Daarnaast worden deze gegevens via een extreem beveiligde verbinding ook nog eens gekopieerd naar een sterk beveiligd privé datacenter in Belgie van één van onze beste partners: MIT Internet. Een backup van de backup dus. Zekerheid voor alles.

Standby servers wordt, net als online backup, in een betaalbare abonnementsvorm aangeboden.

Het grote verschil zit hem erin dat wanneer er veel bestanden zijn verdwenen, of erger: wanneer één of meerdere servers niets meer doen, u naadloos kunt overschakelen naar de meest recente backup die wij wij als standby server voor u bewaren.
Wij hoeven slechts de standby server(s) op te starten en u bent weer operationeel. Omdat er elke 15 minuten een backup wordt gemaakt verliest u nauwelijks gegevens.

Online bookmaker the UK whbonus.webs.com William Hill
Download Free WP Templates