Online trainingen voor medewerkers, management en directie

Esrocom introduceert 5MOT (5 Minutes of Online Training)

Wat is 5MOT?

5MOT (5 minutes of training) biedt een collectie van meer dan 450(!) van de meest populaire onderwerpen uit het volledige online training portfolio. Een nieuwe manier van kennisvergroting en efficiëntieverbetering, die ervoor zorgt dat medewerkers slimmer, sneller én productiever worden, zonder veel tijd te moeten investeren. Elke individuele training duurt niet langer dan 5 minuten. Laagdrempelig, en voor iedereen eenvoudig haalbaar om te volgen.

5MOT werkt op smartphone, tablet en laptop zodat de medewerker zelf kan beslissen wanneer en waar hij/zij leert.

Waarom is 5MOT zo effectief?

Men vindt het vaak lastig om een online training te volgen.
Hoe komt dit ?

  • Niet elke medewerker staat te springen een volledige
    online training te gaan doen.
  • De dagelijkse werkzaamheden laten het volgen van lange online trainingen vaak niet toe.
  • Organisaties laten het volgen van de training vaak ook (te) vrijblijvend.
  • Als een online training langer dan 15 – 20 minuten duurt, haken
    mensen soms af.
  • 5MOT is zonder moeite en met volledige focus te volgen omdat het hele pakket bestaat uit korte video’s die in eigen tempo kunnen worden gezien.

Esrocom biedt 2 pakketten met online videotrainingen:

5MOT Microsoft365

Dit pakket voorziet in ruim 450 Online trainingen van maximaal 5 minuten per stuk. De meest populaire en bruikbare elementen van Microsoft65 komen hier aan bod zoals: Microsoft Teams, Sharepoint, Outlook, De volledige Office suite (Word, Excel, enz)

Download de PDF flyer voor het complete overzicht: Flyer-5MOT-Esrocom.pdf

5MOT DIEV Cybersecurity training voor medewerkers

Dit pakket voorziet in alle kennis die medewerkers nodig hebben om cybercrime te voorkomen, geeft handig tips voor thuisnetwerken, leert hoe je phising e-mails kan herkennen, en heel veel meer!

Download de PDF flyer voor het volledige overzicht Flyer-DIEV-2.0-Esrocom.pdf

Zowel de Microsoft365 als de DIEV trainingen kosten € 6,00 per medewerker per maand, (bundeltarief: € 10,00). Na de eerste 12 maanden geldt het maandtarief van € 3,00 (bundeltarief: € 5,00). Medewerkers behouden dan de licentie om de steeds geactualiseerde content en trainingen voor toekomstige nieuwe Microsoft Apps te kunnen blijven volgen. Zo is en blijft iedereen altijd up-to-date!

En niet onbelangrijk: er blijven ook updates komen voor DIEV: Helaas blijft internetcriminaliteit zich immers steeds ontwikkelen. Bovendien kun je “security awareness” eigenlijk helemaal niet trainen. Dit moet je in je systeem laten komen door er regelmatig kennis van te nemen. Een langdurig, maar op deze manier, helemaal geen onplezierig proces! Zelfs de minder leergierigen onder ons geven positieve feedback omdat zij toch hele interessante nieuwe zaken hebben geleerd die niet alleen zakelijk, maar ook in de privésfeer heel goed als preventiemiddel kunnen worden toegepast.

De online trainingen worden besteld als maandabonnement met een initiële looptijd van 12 maanden, waarna per kwartaal opzegbaar)

Er zijn geen éénmalige investeringen mee gemoeid. Na bestelling van de licenties is de toegang tot het online trainingsportaal direct actief. Esrocom nodigt alle door u geselecteerde medewerkers via e-mail uit en men kan direct aan de slag. De maandelijkse rapportages van de voortgang van de trainingen en behaalde certificaten worden naar één of meerdere managers/directie verstuurd.

Alle tarieven zijn exclusief BTW.