Esrocom Online Backup & Disaster Recovery

Esrocom’s Online backup systemen worden niet voor niets hoog gewaardeerd.

Met de combinatie van de beste online backupsoftware en betrouwbare S3 Cloud opslag die vanuit ons huismerk QBIC® Cloud Storage wordt geleverd, geniet u van het beste van twee werelden. Niet onbelangrijk: Deze gecombineerde dienst is heel eenvoudig in gebruik. Na elke uitgevoerde backup, of dit nu dagelijks is of elk uur, wordt een notificatie verstuurd over het al dan niet (correct) uitvoeren van de backup.

Voor belangrijker systemen, zoals (cloud)servers, en desktopsystemen met veel verschillende programmatuur, kunnen zelfs ook disaster recovery backups worden gemaakt. Deze backup bevat een volledige systeembackup. Daardoor kan het gehele systeem binnen afzienbare tijd ingelezen op een ander platform, eventueel zelfs in de cloud, zodat u snel weer verder kunt in geval van een ernstige calamiteit.

Online backup wordt als een maandelijkse dienst geleverd en bestaat uit maar 2 componenten:

  • De software licenties die op elk te beschermen systeem wordt geactiveerd,
  • En de Cloud opslag, die in tegenstelling tot andere aanbieders, geconsolideerd ter beschikking staat.

De consolidatie van de opslagcapaciteit borgt naast de redundante en versleutelde uitvoering niet alleen een heel betrouwbaar en bedrijfszekere opslag van de data, maar er wordt ook nooit teveel betaald omdat alle backups bij elkaar worden opgeteld en u slechts in stapjes van 100 Gbyte de QBIC opslagcapaciteit afrekent.

Het systeem is in feite vergelijkbaar met een databundel die u met het hele gezin kunt delen, maar dan in zakelijke vorm waarbij de opslagcapaciteit eerlijk wordt gedeeld met alle systemen bij elkaar.

Tenslotte bepaalt u zelf hoe lang de backups moeten worden bewaard. Met een minimum van 90 dagen gaan we al een stuk verder dan menig grotere aanbieder zoals Microsoft (14 – 30 dagen). Wilt u een jaar, twee jaar of een nog langere termijn instellen? Geen probleem. Zolang u voldoende opslagcapaciteit heeft worden alle backups to in lengte der dagen veilig en versleuteld binnen een Nederlands datacenter bewaard.

Hieronder kunt u direct Online Backup bestellen.

Selecteer een licentie voor uw (cloud)server of voor Windows 10/11.

Bij de opties kunt u meerdere licenties bijbestellen en vergeet niet om minimaal 100 GByte QBIC Encrypted Cloud backup storage mee te bestellen. Zonder opslag kunt u immers de data niet opslaan.

Wilt u andere aantallen? Neem dan contact op met 0186-203036.